Η φιλοζωική ομάδα «Αδέσποτα/Εγκαταλελειμμένα Σκυλάκια στην Αθήνα, Ψάχνουν Οικογένεια» (@animal.actives) δημοσίευσε την ακόλουθη αγγελία:

Ο Όμορφος Ερμής δεν θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωούλας του σε φιλοξενία, θέλει και έχει ανάγκη να αγαπήσει και να αγαπηθεί! Θέλει να βρεί το Άλλο του Μισό! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλει να νιώσει τα χάδια, την συντροφιά και όλα όσα στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια! Θέλει και έχει να σας δώσει πολλά χαμόγελα, πολλά χάδια και πολλή αγάπη για το υπόλοιπο της ζωούλας του. 

Ο Ερμάκος μας είναι περίπου 10 ετών, υγιέστατος, στειρωμένος, εμβολιασμένος, και έχει και το δικό του microchip και βιβλιάριο υγείας. Βοηθήστε μας! Μην τον καταδικάσουμε να ζήσει για το υπόλοιπο της ζωούλας του μόνος!

Η Φιλοξενία του ισχύει ακόμα για έναν μήνα, μέχρι τέλος Οκτώβρη! Βρίσκεται στην Αθήνα και θα δοθεί με το βιβλιάριο υγείας του και συμβόλαιο υιοθεσίας. Όποιος ενδιαφέρεται να γνωρίσει και να Σώσει – Υιοθετήσει τον Ερμάκο με τον εξαιρετικά γλυκό χαρακτήρα ας επικοινωνήσει μαζί του στα : Τηλ. Επικοινωνίας : 6944 731673 Mail : animal.actives@gmail.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ιστορία του Ερμή:

Τον Ερμάκο τον γνωρίσαμε πριν 3 χρόνια περίπου σε χώρο προσωρινής φιλοξενίας του Δήμου Αθηναίων, λίγο πριν τον βγάλουν στους δρόμους της Αθήνας. Τότε, ήταν ένα πολύ αδύνατο στα όρια του υποσιτισμένου ζώου, με σοβαρά δερματικά προβλήματα και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση!

Μόλις τον είχαν εγκαταλείψει, βίωνε την κατάθλιψη και το μόνο που έκανε ήταν να κλαίει και να αναζητά την ανθρώπινη επαφή. Τον αναλάβαμε χάρη στην βοήθεια φιλόζωης εθέλοντριας που θέλησε να μας βοηθήσει να τον σώσουμε από την πρώτη στιγμή που έγινε έκκληση για βοήθεια και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να τον βοηθάει! 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης