Το όνομα μου είναι Ταζ και γεννήθηκα περίπου αρχές Μαΐου 2011. Πριν λίγο καιρό με βρήκε μια καλή κυρία να τριγυρνάω μόνος μου κοντά στο σπίτι της αργά το βράδυ. Με χάιδεψε και μου μιλούσε πολύ γλυκά, οπότε την ακλούθησα.

Όμως πονούσε πολύ η κοιλίτσα μου ίσως επειδή είχα αρρωστήσει από το πολύ κρύο ή ίσως να με πείραζαν τα σκουπίδια που έτρωγα από τον δρόμο. Στην συνέχεια όλα έφτιαξαν. Άρχισαν πολλές καλές κυρίες να με περιποιούνται, με πήγαν στον γιατρό και έκανα θεραπεία, εμβόλιο και ό,τι άλλο χρειαζόμουν και τώρα είμαι καλά. Προς το παρόν μένω σε μια αποθήκη αλλά στα κρυφά και υπάρχει κίνδυνος αν με ανακαλύψουν να με πετάξουν στον δρόμο, όπου κινδυνεύω, γι’ αυτό ψάχνω για μια μόνιμη οικογένεια που θα με αγαπάει και θα με κρατήσει για πάντα κοντά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους και με τα άλλα σκυλάκια! Είμαι πολύ πολύ παιχνιδιάρης και λατρεύω να μου κάνουν αγκαλίτσες και χαδάκια!

Αν θέλετε να με κάνετε μέλος της οικογένειας σας, επικοινωνήστε στο 6977196908 ή στο fotinidaniil88@gmail.com και fotinidaniil@yahoo.gr.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης