Perry. Αν δεν τον ξέρετε, ώρα να τον μάθετε. Μόνο εμείς θυμόμαστε τη μέρα που ήρθε σέρνοντας έξω από την πόρτα μας, με μια τεράστια πληγή στο πόδι. Αυτός το ξέχασε ήδη. Και τα δαγκώματα που είχε φάει στο δρόμο, τα ξέχασε κι αυτά. Δεν εξηγείται αλλιώς το πόσο φιλικός και αγαπησιάρης είναι με τους άλλους σκύλους.

Ο Perry, λοιπόν, είναι ένα απίστευτο τυπάκι, που του αρέσει τρομερά η παρέα δίποδων, τετράποδων, τρίποδων κ.ο.κ. Το μόνο που μισεί είναι το κλουβί του. Και δυστυχώς είναι το μόνο που μπορούμε να του προσφέρουμε μέχρι να βρεθεί ένα σπίτι φιλοξενίας ή ένα μόνιμο σπίτι στο οποίο ο Perry θα χωθεί και να μην ξαναφύγει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στειρωμένος είναι, εμβολιασμένος είναι, τσιπαρισμένος είναι, μαθημένος σε βόλτα με λουρί σαφώς και είναι. Πολύ πολύ αγαπησιάρης και ήσυχος μέσα στο σπίτι είναι. Ε, τι άλλο θέλετε; Είναι και πιτσιλωτός για να κάνετε εντύπωση. Είναι και πιτσιρίκος, ενός έτους περίπου ώστε να έχετε να ζήσετε πολλά ακόμα μαζί. Πολλά και καλά, γιατί ο Perry από άσχημα έχει χορτάσει, δεν θέλει άλλα.

Επικοινωνία: akalliakouda@yahoo.gr, 6932312990.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης