Ένας ξεχωριστός τετράποδος σύντροφος για όσους ξέρουν να συμβιώνουν με μυϊκά δυνατά σκυλιά που, έχοντας εκπληκτικές και πολλές ικανότητες, γυρεύουν το… δάσκαλό τους!

Αναμφισβήτητα είναι καταπληκτικός φύλακας του χώρου αλλά και των ανθρώπων του. Θέλει σωστούς και σταθερούς χειρισμούς στη διάρκεια της βόλτας γιατί έχει «χοντρό θέμα» με τα… δίτροχα! Γίνεται απρόβλεπτος με τα ποδήλατα, τα μηχανάκια αλλά και τα γρήγορα αυτοκίνητα, ενώ με τον άνθρωπό του είναι συντροφικός και εκδηλωτικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τα θηλυκά σκυλιά, όντας ακόμη αστείρωτος, είναι άψογος και πολύ… διαχυτικός, σε σχέση με τα αρσενικά, που δεν τα προτιμά. Ο 2χρονος ακαταμάχητος Παμούκ είναι πρόκληση για όποιον αναζητά έναν ρωμαλέο σκύλο, πιστό σύντροφο και φύλακα.

Θα υιοθετηθεί αυστηρά εντός Αττικής, στειρωμένος,(κατόπιν συνεννόησης) με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012)και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από τον σύλλογο «Φίλοι των ζώων Χαλανδρίου»(7064/02).

Τηλεφωνήστε στην Όλγα στα (vod)6945386096 & (cosmo)6986008025 αλλά και στην Ελένη στο 2106814276 (παράκληση: όταν δεν απαντώ αφήστε γραπτό μήνυμα) ή στο email olgazoa@yahoo.gr η στην ιστοσελίδα www.filoizoon.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης