Είκοσι επτά κουταβάκια βρέθηκαν και χρειάζονται μια στέγη άμεσα! Ο τραγικός απολογισμός των τελευταίων ημερών είναι ο εξής:

– 6 κουταβάκια στα χωράφια στα Κιούρκα με τη μάνα τους
– 2 ακόμα μόνα τους, πάλι σε ερημική τοποθεσία στα Κιούρκα
– 8 σε μάντρα με φορτηγά στα Κιούρκα
– 7 στο Μαρούσι κοντά σε κεντρικό δρόμο
– 4 στα Άνω Λιόσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να σώσουμε μόνο όσα εσείς μπορείτε να φιλοξενήσετε, να υιοθετήσετε ή να αναλάβετε οικονομικά. Γιατί εμείς μπορούμε να τα εμβολιάσουμε, να τα τσιπάρουμε, να τα πάμε στον κτηνίατρο, να αναλάβουμε τον έλεγχο των οικογενειών για τη μόνιμη υιοθεσία τους, αλλά σίγουρα δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να τα αναλάβουμε και δεν έχουμε τον χώρο για να τα φιλοξενήσουμε (δεν μπορούν να πάνε σε κένελ, πριν ολοκληρώσουν τον πλήρη εμβολιασμό τους). To κόστος των ζώων που ήδη φιλοξενούμε και συντηρούμε έχει περάσει κατά πολύ τις δυνάμεις μας.

Μαύρα, λευκά, καφετί, παρδαλά, πιτσιλωτά, φουντωτά ή κοντότριχα, όλα πανέμορφα, όλα ξεχωριστά, όλα σε απόλυτη ανάγκη για επιβίωση.

Το σωματείο μας απευθύνει έκκληση σε όλους τους ευαισθητοποιημένους ανθρώπους να μας βοηθήσουν να σώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για δωρεές, προκειμένου να αγοραστούν τα εμβόλια, οι αμπούλες, τα χάπια αποπαρασίτωσης και να πληρωθούν οι κτηνίατροι, μπορείτε να καταθέσετε στον λογαριασμό με την αιτιολογία ΚΟΥΤΑΒΙΑ.
NATIONAL BANK OF GREECE, IBAN: GR9001100590000005929600954, SWIFT BANK (BIC): ETHNGRAA

Για να προσφέρετε την (πολύτιμη) φιλοξενία επικοινωνήστε στο mail: fgazepidou@gmail.com.

Σημείωση: όσα κουταβάκια δοθούν, θα έχουν microchip, συμβόλαιο υιοθεσίας και υποχρέωση μελλοντικής στείρωσης.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης