Η Μικρή είναι μια μικροκαμωμένη σκυλίτσα, μόλις 15 κιλάκια, περίπου 1 έτους. Βρέθηκε έγκυος, φοβισμένη και αρκετά αδυνατούλα να περιπλανιέται μόνη της. Δυστυχώς, η Μικρή μας είναι άλλο ένα κακοποιημένο και ταλαιπωρημένο σκυλάκι. Τα αυτιά της είναι ακρωτηριασμένα (το ένα σχεδόν ολόκληρο και το άλλο λιγότερο) και έχει ένα μεγάλο σημάδι στη ράχη της, υποθέτουμε από κάψιμο. Παρ’ όλα αυτά, είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, παιχνιδιάρα, υπάκουη, ήρεμη, όταν χρειάζεται, και έχει μάθει να μη λερώνει στο σπίτι.

Είναι ντροπαλή λιγάκι με τους ξένους, κατάλοιπο της ζωής της πριν τη βρούμε, αλλά, μόλις γνωριστεί μαζί τους, είναι αρκετά αγαπησιάρα μαζί τους. Ζητεί ένα σπιτάκι και μια οικογένεια να νιώσει ασφάλεια και αγάπη ύστερα από τόσα που έχει περάσει. Φιλοξενείται πολύ προσωρινά και για αυτόν τον λόγο χρειάζεται άμεσα και φιλοξενία. Είναι στειρωμένη, πολύ χαρούμενο σκυλάκι και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσει πολλή χαρά σε όποιον τη διαλέξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε ή να φιλοξενήσετε τη Μικρή μας, επικοινωνήστε με το τηλ. 6981505451 ή με το e-mail desirepm@hotmail.com. Αρ. ηλεκτρονικής ταυτότητας: 276094180071036.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης