Χαρίζεται η μικροκαμωμένη σκυλίτσα

Χαρίζεται η μικροκαμωμένη σκυλίτσα
Η Μικρή είναι μια μικροκαμωμένη σκυλίτσα, μόλις 15 κιλάκια, περίπου 1 έτους. Βρέθηκε έγκυος, φοβισμένη και αρκετά αδυνατούλα να περιπλανιέται μόνη της. Δυστυχώς η Μικρή μας είναι άλλο ένα κακοποιημένο και ταλαιπωρημένο σκυλάκι.

Τα αυτιά της είναι ακρωτηριασμένα (το ένα σχεδόν ολόκληρο και το άλλο λιγότερο) και έχει ένα μεγάλο σημάδι στη ράχη της, υποθέτουμε από κάψιμο. Παρόλα αυτά είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, παιχνιδιάρα, υπάκουη, ήρεμη όταν χρειάζεται και έχει μάθει να μη λερώνει στο σπίτι.

 Είναι ντροπαλή λιγάκι με τους ξένους, κατάλοιπο της ζωής της πριν τη βρούμε, αλλά μόλις γνωριστεί μαζί τους είναι αρκετά αγαπησιάρα μαζί τους. Ζητάει ένα σπιτάκι και μια οικογένεια να νιώσει ασφάλεια και αγάπη μετά από τόσα που έχει περάσει. Φιλοξενείται πολύ προσωρινά και γι’αυτό το λόγο χρειάζεται άμεσα και φιλοξενία. Είναι στειρωμένη.

 Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε ή να φιλοξενήσετε τη Μικρή μας επικοινωνήστε με το τηλ. 6981-505451, ή με το email desirepm@hotmail.com. Είναι πολύ χαρούμενο σκυλάκι και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσει πολύ χαρά σε όποιον τη διαλέξει.
Αρ.Ηλεκτρονικής Ταυτότητας: 276094180071036.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Απριλίου 2012, 04:04