Χαρίζεται η παιχνιδιάρα Κλάρα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012, 12:39
Χαρίζεται η παιχνιδιάρα Κλάρα
Η μικροκαμωμένη Κλάρα είναι περίπου ενός έτους και βρέθηκε στην περιοχή της Κερατέας μέσα στην αυλή του σπιτιού μέλους του σωματείου μας μια από τις κρύες μέρες του Ιανουαρίου. Έδειχνε πολύ χαρούμενη που είδε άνθρωπο και αναζητούσε χάδια. Ήταν πολύ εξαντλημένη και τα κοκαλάκια της που προεξείχαν έδειχναν πόσο είχε ταλαιπωρηθεί από την πείνα. Έτρεμε από το κρύο και τα αυτάκια της ήταν πρησμένα από την ωτίτιδα που προφανώς είχε, παρ’ όλ’ αυτά χοροπηδούσε από τη χαρά της που κάποιος της έδωσε λίγη σημασία.

Το μόλις 12 κιλάκια κοριτσάκι μας έκλεψε την καρδιά και δεν αντέξαμε να το αφήσουμε στην τύχη του. Δυστυχώς όμως, έπειτα από τις εξετάσεις που της κάναμε, έδειξε θετική στην ερλιχίωση και στο καλααζάρ. Τα αιμοπετάλιά της είναι τόσο χαμηλά, που ο γιατρός απόρησε που ζει ακόμα. Ένα έχουμε να πούμε για την περίπτωσή της, είναι αξιολάτρευτη! Είναι κοινωνική με τους πάντες και απαιτεί όλοι να της δίνουν σημασία. Τα αγαπημένα της χόμπι είναι να κλέβει φαγητό, να χώνεται σε αγκαλιές για χάδια και να ανεβαίνει σε κρεβάτια και καναπέδες, γιατί της αρέσουν τα μαλακά και τα ζεστά. Τρελαίνει όλο τον κόσμο με το νάζι της, έχει ένα μοναδικό τρόπο να παίζει με τα παιχνίδια της, είναι φοβερή φύλακας με το γλυκό γαύγισμά της και γενικά είναι ένα γλυκό κορίτσι που μόνο ζωντάνια και χαρά μπορεί να δώσει.

Έχει μάθει και μένει ήσυχη μόνη της στο σπίτι όταν χρειάζεται, είναι φιλική με άλλα σκυλιά και γάτες, είναι υπάκουη και μαθαίνει πολύ γρήγορα. Σταδιακά βελτιώνεται και η υγεία της. Έχει πάρει βάρος, τα αιμοπετάλιά της είναι ακόμα χαμηλά, αλλά ανεβαίνουν σταθερά, έχει ακόμα αναιμία και είναι αρκετά ευαίσθητη στις αρθρώσεις της, αλλά με τη θεραπεία βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της, αλλά και πολλή θέληση για ζωή, οπότε ευχόμαστε πως θα γίνει σύντομα καλά, για να μπορέσει να βρει και αυτή ένα σπιτάκι όλο δικό της.

Σημείωση: Το ζώο είναι κάτω από την προστασία του φιλοζωικού σωματείου stray.gr, A.M.:24685/4112/2003 - αρ.απ. Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και θα δοθεί με τσιπ και συμβόλαιο υιοθεσίας

Τηλ. 6974602773, e-mail ioanna.athanassiadou@gmail.com.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012, 12:51