Μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και να βάλει τέλος στην κακοποίηση των ζώων έχει ξεκινήσει η Πανελλαδική, Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία. Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής έχει ξεκινήσει μία ενημερωτική καμπάνια με τηλεοπτικά αλλά και ραδιοφωνικά σποτ, στα οποία συμμετέχουν γνωστοί ευαισθητοποιημένοι καλλιτέχνες και αθλητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καμπάνια περιλαμβάνει 8 συνολικά ολιγόλεπτα βίντεο που μεταφέρουν μηνύματα ενάντια στην κακοποίηση των ζώων, και στην εγκατάλειψη τους από τους ιδιοκτήτες τους, ενώ παράλληλα ενημερώνουν για ζητήματα όπως οι υιοθεσίες αδέσποτων ζώων και οι στειρώσεις. Γενικός τίτλος της καμπάνιας είναι «Σταμάτα τώρα! Κοίταξε τα μάτια τους. Τα κείμενα, για τα σποτ της καμπάνιας συνέταξε η ηθοποιός και σεναριογράφος Αννα Αδριανού.

Στα γυρίσματα έλαβαν μέρος, αφιλοκερδώς, οι ηθοποιοί: Άδριανού Άννα, Αλαφούζος Σωκράτης, Ατζολετάκη Γωγώ, Ζώη Γεωργία, Κουνδουράκη Γιώτα, Κουρεντή Μυριέλα, Λάγκος Κωνσταντίνος, Λούπη Υρώ, Μαρκοπούλου Πηνελόπη, Μιχαήλου Άννα, Σερέτη Νίκη, Τουμασάτου Μαριάννα, Τσάβαλου Κατερίνα, Φιλίνη Ελένη και Χατζηαργύρη Σάννυ Ελένη, οι ποδοσφαιριστές Γιαννακόπουλος Στέλιος και Τζόρβας Αλέξανδρος, ο στιχουργός Ιατρόπουλος Δημήτρης και ο τραγουδιστής Κουρκούλης Νίκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης