Καλοκαιρινά Πανοράματα Σάμου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017, 21:58
Καλοκαιρινά Πανοράματα Σάμου
Η μαγεία της Σάμου δύσκολα χωράει σε ένα κλικ, γι'αυτό και οι παρακάτω φωτογραφίες είναι πανοράματα λήψεων και αισθήσεων από τις πιο έντονες καλοκαιρινές στιγμές που μπορεί να ζήσει κανείς στο όμορφο νησί μας.

1) Ανατολή αυγουστιάτικης πανσελήνου πάνω από τα υπέροχα τοπία της βορειοανατολικής Σάμου όπως φαίνεται από το χωριό Βουρλιώτες. Το τουριστικό Κοκκάρι σε πρώτο πλάνο με το Βαθύ να διακρίνεται στο βάθος.

2) Πανόραμα των ανατολικών ακτών κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος. Με πρώτη την παραλία Μουρτιά, ακολουθούν η Μικρή και η Μεγάλη Λάκκα στους επόμενους δύο κολπίσκους ενώ το Κασονήσι με τα εξωτικά τιρκουάζ νερά βρίσκεται στην συνέχεια της ποικιλόμορφης ακτογραμμής.

3) Απολαμβάνοντας το θέαμα πυροτεχνημάτων κατά την αναπαράσταση της ναυμαχίας της Μυκάλης στο Πυθαγόρειο της Σάμου που πραγματοποιείται στις 5 Αυγούστου κάθε καλοκαιριού. Το αυγουστιάτικο φεγγάρι φέτος φώτιζε τον κάμπο με το πιο υπέροχο φως επιτρέποντας την πανοραμική λήψη.

4) Κατακόρυφο πανόραμα από το άνοιγμα της σπηλιάς που βρίσκεται στην κόψη του φαραγγιού Κακοπέρατο στην δυτική Σάμο και καταλήγει στο Μεγάλο Σεϊτάνι, μία προστατευόμενη παραλία απαράμιλλης ομορφιάς που αξίζει να επισκεφτεί κανείς τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του.

Τέλος 5) η παραλία Μικρό Σεϊτάνι με τα κρυστάλλινα νερά και πρώτη στάση για ξεκούραση και βουτιά πριν συνεχίσουμε στο μονοπάτι για το Μεγάλο Σεϊτάνι.

Μανώλης Θράβαλος

Φωτογραφίες:

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017, 22:12