Πριν τη συνάντηση του με τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συνεργασία με τον βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη, ενώ με την επιστροφή του το μεσημέρι στην Κουμουνδούρου είχε με τον Νίκο Παππά.

Στην Κουμουνδούρου βρέθηκε σήμερα και ο Διονύσης Τεμπονέρας, καθώς επίκεινται οι αλλαγές στην βασική «ομάδα κρούσης» της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά πληροφορίες, αλλαγές δεν αναμένονται στη διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, καθώς παραμένουν Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος και Αντιπρόεδρος της Βουλής η Όλγα Γεροβασίλη.

Ωστόσο, για τη θέση του Γραμματέα της ΚΟ ακούγεται η Βουλευτής, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία σε άλλη περίπτωση δεν αποκλείεται να αναλάβει καθήκοντα Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου. Στον Γιώργο Τσίπρα ανατίθενται τα καθήκοντα του Διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη θέση κατείχε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Θέση Διευθυντή στο Γραφείο Προέδρου φαίνεται να αναλαμβάνει ο εξ’ απορρήτων του νέου Προέδρου, δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης, ενώ Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος φαίνεται να αναλαμβάνει η Δώρα Αυγέρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρόλο «κλειδί» θα έχει και ο καθηγητής Νίκος Φαραντούρης στενός συνομιλητής του νέου προέδρου με τον οποίο διατηρεί στενή επαφή. Τον κ. Φαραντούρη θα συμβουλεύεται ο Στέφανος Κασσελακης και για τα ενεργειακά θέματα κατά την πρακτική που ακολούθησε και ο Αλέξης Τσίπρας και σημαντικό στοιχείο στην αξιοποίησή του αποτελεί το γεγονός ότι σήκωσε σημαντικό μέρος της εκπροσώπησης του ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης