Σφίγγει ο κλοιός της Δικαιοσύνης για το βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση.

Η πρώτη ποινική εμπλοκή του αφορά τις δηλώσεις πόθεν έσχες που υπέβαλε από το 2019 μέχρι και σήμερα ο κ. Πάτσης… ξεχνώντας όμως να αναγράφει σημαντικά στοιχεία για τα εισοδήματα και την περιουσία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εισαγγελέας Εφετών Χαράλαμπος Τζωνης ζητεί ήδη την άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Πάτση προκειμένου να διωχθεί για παραβάσεις του νόμου περί πόθεν έσχες, με αίτημα του προς τη Βουλή .

Ο κ. Τζώνης που είναι αρμόδιος για θέματα πόθεν έσχες Χαράλαμπος Τζώνης, αφού μελέτησε το φάκελο που του διαβίβασε η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής έκρινε ότι προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις σε βάρος του ανεξάρτητου σήμερα βουλευτή για ελλιπείς και ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το 2019 έως σήμερα. 

Λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας και της ασυλίας που “απολαμβάνει” ο κ.Πάτσης, για να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη θα πρέπει να προηγηθεί σχετική άδεια της Βουλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο φάκελος διαβιβάζεται άμεσα μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου στη Βουλή κι εφόσον τελικά αρθεί η βουλευτική ασυλία του κ.Πάτση, ο εισαγγελέας θα προχωρήσει στην άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης