Θ. Παφίλης: Συνεχίζεται η αντιλαϊκή πολιτική

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Μαΐου 2016, 04:48
Θ. Παφίλης: Συνεχίζεται η αντιλαϊκή πολιτική
«Βολές» κατά της κυβέρνησης ότι «συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, προκειμένου να ανοίξει το δρόμο για να ξεπεράσει το κεφάλαιο την οικονομική κρίση», εκτόξευσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.

Κατά την τοποθέτησή του στην συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της αξιολόγησης ο κ. Παφίλης χαρακτήρισε «ευκλείδειο θεώρημα» την αναφορά του κ. Τσακαλώτου ότι «διαφωνούμε με το ΚΚΕ για το πώς πάμε από τον καπιταλισμό στον σοσιαλισμό».

Απευθύνθηκε επίσης στα έδρανα της πλειοψηφίας λέγοντας «καλό ταξίδι στον δρόμο της καπιταλιστικής ανάπτυξης, της φτώχειας για το λαό. Εμείς είμαστε μαζί με το λαό στο δρόμο της ανατροπής και των κοινωνικών επαναστάσεων».

Αναφορικά με το υπερταμείο (Εταιρεία Δημόσιων Συμμετοχών), ο κ. Παφίλης σχολίασε ότι «η κυβέρνηση έχει δώσει ήδη δείγμα τι εννοεί όταν κάνει λόγο για “αξιοποίηση” με τις συμβάσεις που συμπεριλαμβάνονται στο νομοσχέδιο, για την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών 14 αεροδρομίων».

 Κάλεσε επίσης τη Ν.Δ. να τοποθετηθεί με σαφήνεια σχετικά με το αν θα καταργήσει το Ταμείο εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Μαΐου 2016, 04:48