«Ο Π. Καμμένος δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019, 16:16
«Ο Π. Καμμένος δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται»

«Η κυρία Σπυράκη κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Προφανώς, θα έχει κατά νου τους αλλεπάλληλους εκβιασμούς του κ. Σαμαρά και του Άδωνι Γεωργιάδη προς τον αρχηγό της, τον Κυριάκο. Να ξέρουν στη Νέα Δημοκρατία ότι ο Πάνος Καμμένος δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται. Ζητά απλώς την ορθή τήρηση του Κανονισμού της Βουλής και τον απόλυτο σεβασμό στη λαϊκή ετυμηγορία» αναφέρει, σε απάντησή του στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Αντί να κρύβεστε στη Νέα Δημοκρατία πίσω από ανύπαρκτα ζητήματα, σας προκαλούμε να τοποθετηθείτε ξεκάθαρα: Θα στηρίξετε ξανά τις επιλογές του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ; Ή θα δεχθείτε την πρόταση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ότι για την ψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ απαιτείται πλειοψηφία 180 βουλευτών;» επισημαίνει ο κ. Τοσουνίδης και καταλήγει: «Αυτά είναι τα πραγματικά διλήμματα, κυρία Σπυράκη, από τα οποία κρίνεται η ευθύνη και ο πατριωτισμός του καθενός από εμάς».

Σημειώνεται πως νωρίτερα η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επεσήμανε: «Η Ν.Δ. καλεί τον κ. Βούτση να περιφρουρήσει το κύρος της Βουλής και να μην αποδειχθεί και εκείνος μέρος αυτής της παρακμιακής συναλλαγής. Όλοι πια έχουν καταλάβει ότι ο κ. Καμμένος εκβιάζει τον κ. Τσίπρα και ότι ο πρωθυπουργός -για λόγους που εκείνος γνωρίζει- είναι έτοιμος να υποκύψει στον εκβιασμό του, προκειμένου ο συνεταίρος του να μην αποκαλύψει όσα γνωρίζει για την κοινή τους διακυβέρνηση».

«Οι θεσμοί, ωστόσο, δεν είναι παιχνίδι. Η Ν.Δ. καλεί τον κ. Βούτση να περιφρουρήσει το κύρος της Βουλής και να μην αποδειχθεί και εκείνος μέρος αυτής της παρακμιακής συναλλαγής», πρόσθεσε η κ. Σπυράκη. 

Διαβάστε επίσης: Καμμένος: Δεν θέλουμε χάρη από κανέναν

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019, 16:17