Για στρατηγική ήττα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της Κυριακής έκανε λόγο ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας, το απόγευμα της Δευτέρας, σε βουλευτές που εκλέγονται στην περιφέρεια Αττικής, προσθέτοντας ότι «η μπλόφα δεν πέρασε και ο ελληνικός λαός έστειλε ηχηρό μήνυμα αλλαγής πολιτικής».

Αναφερόμενος στις μάχες του δεύτερου γύρου ο κ. Σαμαράς επικέντρωσε την προσοχή του στην Αττική, τη μεγαλύτερη πληθυσμιακά περιφέρεια, και την Πελοπόννησο, από την οποία προέρχεται ο πρόεδρος της Ν.Δ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το λόγο αυτό εξάλλου ο κ. Σαμαράς επέκρινε τους βουλευτές της Αττικής που δεν βοήθησαν στην προσπάθεια του Βασίλη Κικίλια.

«Σας παρακολουθώ όλους, κάποιοι “σκοτώθηκαν” να βοηθήσουν και κάποιοι άλλοι όχι. Θέλω να δω κάποιους που δεν λειτούργησαν μέχρι τώρα να κινητοποιηθούν αυτή την εβδομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά και τους παρέπεμψε στον υπεύθυνο οργανωτικού, Μανώλη Αγγελάκα, για τα περαιτέρω.

Ενδεικτικό της σημασίας που δίνει η ΝΔ, ειδικά, για την Πελοπόννησο είναι ότι μέχρι την επόμενη Κυριακή ο κ. Σαμαράς θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αρκαδία και Αργολίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το πρόγραμμα του κ. Σαμαρά δεν θα λείψουν επισκέψεις και σε άλλες περιφέρειες, όπως αυτή του Βορείου Αιγαίου, για την ενίσχυση της προσπάθειας του υποψήφιου περιφερειάρχη, Π. Βογιατζή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης