Τους εργαζομένους και τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη επέλεξε να επισκεφθεί σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Τον Ευάγγελο Βενιζέλο συνόδευαν ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγος, Φράγκος Φραγκούλης, και ο διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος, Γιώργος Νακόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πολιτικά, οικονομικά, αναπτυξιακά, η Ανάσταση βρίσκεται μέσα μας, μέσα στις δυνατότητες που έχει ο τόπος αυτός και οι άνθρωποί του. Και έτσι θα ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα και θα διαμορφώσουμε μόνοι μας το μέλλον που αξίζει στην Ελλάδα» σχολίασε ο υπουργός, συνδέοντας το μήνυμα των ημερών με την επικαιρότητα.

Ερωτηθείς για τη διαρροή των στοιχείων του «point system», ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι «η κυβέρνηση είναι ένα συνταγματικά προβλεπόμενο όργανο που λειτουργεί όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και ο νόμος περί Υπουργικού Συμβουλίου».

Σχολιάζοντας, τέλος, την έρευνα της MRB που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Real News και, σύμφωνα με την οποία το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί κοινωνικά άδικα τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι είναι λογικό να υπάρχει και απογοήτευση και δυσαρέσκεια, «υπάρχει όμως μια ανάγκη, η οποία είναι αδήριτη, να ξεπεράσουμε την κρίση και, για να την ξεπεράσουμε, πρέπει οι ίδιοι να διαμορφώσουμε την προϋπόθεση που απαιτείται. Και η προϋπόθεση που απαιτείται είναι να είμαστε αισιόδοξοι, δημιουργικοί, παραγωγικοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης