Δύο εικοσιτετράωρα μετά τις αποκαλύψεις-φωτιά του «Κίτρινου Τύπου» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τις μίζες σε πολιτικά πρόσωπα, υπουργούς και υφυπουργούς, έχει προκληθεί σάλος στον πολιτικό κόσμο για αυτήν τη σοβαρή υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στη zouglatv, πήρε ξεκάθαρη θέση για το θέμα και τάχθηκε υπέρ της εισαγγελικής διερεύνησης της υπόθεσης.

Με το πολιτικό θάρρος που τον διακρίνει, ο κ. Κακλαμάνης ξέσπασε κατά όσων διασπάθισαν δημόσιο χρήμα και πήραν μίζες από επιχειρηματίες, με αφορμή τις καταγγελίες για μεταφορά πακτωλού χρημάτων σε βαλίτσες που προορίζονταν για πολιτικά πρόσωπα.

«Αν είναι δυνατόν να με εμπιστευθεί ο καταγγέλλων, θα προσκομίσουμε μαζί όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορώ να βοηθήσω, εγώ θα είμαι τάφος και θα αποκαλύψω όλα τα ονόματα μόνον στον κ. Τέντε» ανέφερε με νόημα ο πρώην πρόεδρος.

Τέλος, ο κ. Κακλαμάνης δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθήσει στενά την εξέλιξη της υπόθεσης αλλά και τη διερεύνηση των καταγγελιών από τη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ και τις καταγγελίες-φωτιά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης