«Θα το θεωρήσω αποτυχία μου εάν η Χρυσή Αυγή διατηρήσει το ποσοστό που είχε στις δημοτικές εκλογές»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 19:35
«Θα το θεωρήσω αποτυχία μου εάν η Χρυσή Αυγή διατηρήσει το ποσοστό που είχε στις δημοτικές εκλογές»

Δυσανάλογο είναι το βάρος που σηκώνει η Αθήνα στο μεταναστευτικό, σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ALPHA.

«Μιλάμε για την αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών χωρών απέναντι στην Ελλάδα. Η αλληλεγγύη όμως των άλλων περιοχών της Ελλάδας απέναντι στην επιβάρυνση που έχει η Αθήνα είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί επίσης» είπε, υπογραμμίζοντας ότι «και η Αθήνα αλλά και η Ελλάδα γενικότερα, έδειξαν μια απίστευτη αλληλεγγύη απέναντι στο θέμα των προσφύγων. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πόσοι άνθρωποι ήρθαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και ταυτόχρονα την ευθύνη που δείξαμε σαν Έλληνες να καλωσορίσουμε αυτούς τους ανθρώπους όσο το δυνατόν μπορούμε μέσα σε συνθήκες κρίσης».

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, δήλωσε ότι θα το θεωρήσει αποτυχία του εάν διατηρήσει η δημοτική της παράταξη τα ποσοστά που είχε στο παρελθόν. Η άνοδος της ΧΑ είπε ήρθε «σε μια εποχή που ο κόσμος ένιωθε εγκατάλειψη από το πολιτικό σύστημα. Εμείς έχουμε κάνει μια καμπάνια από την πρώτη μέρα σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας για να πείσουμε ότι η πολιτική θα πάψει να δουλεύει μόνο μέσα από την τηλεόραση και ότι θα είμαστε κοντά στον κόσμο και θα ακούμε και τα προβλήματα αλλά και τις ιδέες που έχουν να καταθέσουν οι συμπολίτες μας. Γι' αυτό και το σύνθημά μας είναι «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», διότι ακριβώς αυτό θέλουμε να πούμε, ότι η επόμενη δημαρχία της Αθήνας πρέπει να έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και όλες οι πολιτικές να σχεδιάζονται βάσει αυτού. Αυτό είναι το δικό μας το στοίχημα. Εμείς πιστεύουμε ότι θα το πετύχουμε και με το παραπάνω μάλιστα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 19:35