Θαν. Πετράκος: Έχετε απορριφθεί κ. Τατούλη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019, 19:00
Θαν. Πετράκος: Έχετε απορριφθεί κ. Τατούλη

Επίθεση κατά του Πέτρου Τατούλη εξαπέλυσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρώην βουλευτής Θανάσης Πετράκος, επικεφαλής της παράταξης «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου».

«Κύριε Τατούλη, εξεταστήκατε, μετρηθήκατε και απορριφθήκατε «μετά πολλών επαίνων». Τα πομπώδη και ωραία λόγια που πουλάτε εννέα χρόνια στους πολίτες της Πελοποννήσου περί δήθεν πρωτοπορίας αποδείχθηκαν παραμύθια. Τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο aftodioikisi.gr έδειξαν ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, της οποίας τη διοίκηση έχετε επί εννέα συναπτά έτη, είναι στην 7η θέση μεταξύ των 13 περιφερειών της χώρας, σε ότι έχει να κάνει με την απορρόφηση του  ΕΣΠΑ στις 31/12/2018. Συγκεκριμένα η απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ είναι μόλις 23,8% πέντε χρόνια μετά την έναρξη του προγράμματος και μόλις δύο πριν την ολοκλήρωσή του. Συνεπώς, η απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι κάτω απ’ τη βάση.

Κύριε Τατούλη, επειδή δεν έχετε την ευθύνη της διοίκησης μία αλλά δύο θητείες, το ότι έχετε οδηγήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου κάτω απ’ τη βάση δεν μπορείτε να κριθείτε ανεξεταστέος αλλά κρίνεστε ως οριστικά απορριπτέος. Επομένως, αυτό που οφείλετε να κάνετε είναι να πάτε στο σπίτι σας» αναφέρει σε δήλωσή του.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019, 19:00