Θεοδωράκης: Ο κ. Κατσίκης θα λογοδοτήσει για τις συκοφαντίες του

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, 17:01
Θεοδωράκης: Ο κ. Κατσίκης θα λογοδοτήσει για τις συκοφαντίες του
Την επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Αμυράς από τον κ. Κατσίκη σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. 

«Στην αρχή πρότεινε να ανταλλάξουμε τους 8 Τούρκους με τους 2 Έλληνες! Και όταν όλοι ξεσηκώθηκαν εναντίον του αυτός για αντιπερισπασμό προσπάθησε να σπιλώσει τον Γιώργο Αμυρά. Για τα ψέμματα του θα δώσει λόγο στη Δικαιοσύνη. Και εκεί δεν είναι πάνελ για να πει "καταλάβατε λάθος"» ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού σε ανάρτησή του στα  social media. 

Αγωγή σε βάρος του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, κατέθεσε ο Γιώργος Αμυράς


Αφορμή για την κατάθεση της αγωγής στάθηκε, όπως αναφέρει ο βουλευτής του Ποταμιού, η συκοφαντική επίθεση που δέχτηκε στην Ολομέλεια της Βουλής από τον κ. Κατσίκη σχετικά με την υπόθεση κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε φυλακές της Ανδριανούπολης.

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Αμυρά:

«Μετά την απρόκλητη συκοφαντική επίθεση που δέχθηκα χθες από τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσίκη, στο Εθνικό Κοινοβούλιο δηλώνω, ότι ήδη έχω δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, με πρώτη την κατάθεση αγωγής.

Εάν ο κ. Κατσίκης ψάχνει για υπόδικους, τότε ψάχνει σε λάθος πρόσωπα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν εκκρεμεί οποιαδήποτε ποινική κατηγορία εναντίον μου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως ψευδώς ισχυρίσθηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ. Κατσίκης θα έχει σύντομα την ευκαιρία να αναπτύξει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του. Επίσης δηλώνω ότι το χρηματικό ποσό που θα διεκδικήσω θα το διαθέσω εξ ολοκλήρου για τη νομική και οικονομική στήριξη των οικογενειών των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη».Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, 17:01