Την ανάγκη εθνικής συνεννόησης επισήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, προϊδεάζοντας για το στίγμα της παρέμβασής του στην συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή.

Ο κ Θεοδωράκης κάλεσε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό να αποκαλύψει τι ακριβώς διεκδικεί η Ελλάδα, υπογραμμίζοντας πως «οποιαδήποτε διαιώνιση αυτής της κατάστασης θα είναι καταστροφική για την οικονομία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του νομού Ηλείας, ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε φόβους ότι «πολλοί φλερτάρουν με το ενδεχόμενο των εκλογών, κάτι που είναι καταστροφικό για τον τουρισμό».

Όπως είπε ο κ. Θεοδωράκης «εκλογές τον Ιούλιο δεν έχουν ξαναγίνει στη χώρα ποτέ. Καταστρέφουμε την τουριστική περίοδο»,  και υπογράμμισε ότι «καλό θα ήταν αυτή η Βουλή να βρει λύσεις και αμέσως μετά το καλοκαίρι να δούμε αν αυτές οι λύσεις προχωρούν. Εάν δεν προχωρούν τότε βεβαίως να πάμε σε εκλογές».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι «περιμένει από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να μας κρατήσει στο ευρώ. Αυτό πρέπει να το διαβάσει καλά ο κ. Τσίπρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης