Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι έτοιμο για εκλογές, η οικονομία;

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015, 15:28
Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι έτοιμο για εκλογές, η οικονομία;
«Το Ποτάμι είναι έτοιμο για εκλογές» τόνισε ο επικεφαλής του Σταύρος Θεοδωράκης, απευθύνοντας όμως στον Πρωθυπουργό το ερώτημα αν η πατρίδα μπορεί και αν έχει αντοχές η οικονομία, μετά από πρωινή συνάντηση στελεχών του κόμματος.

Ο κ. Θεοδωράκης ήταν επικριτικός έναντι του Πρωθυπουργού σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας κάνει ό,τι κάνουν όλοι οι παλιοί πολιτικοί: Περιμένουν τον Αύγουστο για να περάσουν τα δυσάρεστα μέτρα».

Υποστήριξε όμως ότι «το μνημόνιο του κ. Τσίπρα θα γίνει αντιληπτό από τον ελληνικό λαό, και τότε όλοι θα καταλάβουν ότι η δική μας πρόταση για συμφωνία πριν από δύο μήνες, όταν η Ελλάδα ήταν σε πρόγραμμα, ήταν η μόνη συμφέρουσα λύση για τη χώρα».

«Τώρα όλα γίνονται εν κρυπτώ. Κανένας διάλογος, κανένα σχέδιο, πολλές αδικίες, όλα άρπα κόλα. Το μάρμαρο βέβαια και τους ερασιτεχνισμούς της κυβέρνησης θα τα πληρώσουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες. Και τα πληρώνουν ήδη» πρόσθεσε.

Καταλήγοντας επισήμανε: «Τώρα ο νέος κομματικός σχεδιασμός του κ. Τσίπρα είναι εκλογές τον Σεπτέμβρη. Το Ποτάμι είναι έτοιμο. Αλλά η πατρίδα μπορεί; Έχει αντοχές οι οικονομία; Υπευθυνότητα λοιπόν ζητάμε και όχι μικροκομματικά παιχνίδια».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015, 15:29