Τη συμφωνία του με τη διαδικασία ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάσος Αλευράς, με το επιχείρημα ότι «το αν θα είναι ένα και μόνο άρθρο η νέα συμφωνία δεν καθορίζεται από εμάς μόνον», καθώς «αν η κυβέρνηση καταλήξει σε μια συμφωνία νέας δανειακής υποστήριξης με τους δανειστές μας, αυτή η συμφωνία είναι πακέτο».

«Η κατάσταση είναι τόσο τραγική οικονομικά που θα χρειαστούν δύσκολα και πολύ σκληρά μέτρα», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς γιατί δεν συνυπέγραψε την επιστολή των 16 βουλευτών απάντησε ότι δεν συμφωνεί με ορισμένες από τις απόψεις, χωρίς, όμως, να αποδοκιμάζει την ενέργεια των συναδέλφων του.

«Την κατάσταση της οικονομίας νομίζω παραστατικά ότι μπορεί να την περιγράψει κανείς σαν να έχουμε ένα καράβι που είναι στη μέση μιας μεγάλης τρικυμίας και μπάζει νερά από πολλές μεριές. Το να φανταζόμαστε το ότι συζητάμε τι συμβαίνει στη καμπίνα μου είναι πολύ δευτερεύον», συμπλήρωσε.

Εκτίμησε πάντως ο κ. Αλευράς ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. «Θεωρώ ότι θα ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα ψηφιστεί, γιατί αυτή τη στιγμή η χώρα φτάνει σε ένα σημείο, στο οποίο θα είναι σημείο μηδέν. Εάν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, δεν θα υπάρχει δανειακή υποστήριξη και η Ελλάδα θα οδηγηθεί στην χρεοκοπία», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης