Α. Σαμαράς: Απαραίτητος εταίρος το Κίνημα Αλλαγής

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Απριλίου 2018, 13:16
Α. Σαμαράς: Απαραίτητος εταίρος το Κίνημα Αλλαγής
Την ανάγκη σύγκλισής των πολιτικών δυνάμεων σε κοινές και καινοτόμους πολιτικές για το μέλλον της χώρας, υπογραμμίζει σε άρθρο του στην "Καθημερινή της Κυριακής", ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Αποκλείει τον ΣΥΡΙΖΑ και "όσους πασχίζουν να σύρουν τη χώρα πολύ πίσω". Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, "ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει, όχι απλώς το "παλιό", αλλά το χειρότερο από το "παλιό". Δίνει μάχη οπισθοφυλακών του κρατισμού για να μην αλλάξει τίποτε". Παράλληλα, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κόστισε στη χώρα 86 δισ. ευρώ κατά την ΤτΕ ή 100 δισ. ευρώ κατά τον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγλινγκ ή 200 δισ. σύμφωνα με την εκτίμηση του πρώην επικεφαλής του EWG Τόμας Βίζερ.

Αντιθέτως για το Κίνημα Αλλαγής υπογραμμίζει ότι: "Είναι απαραίτητος εταίρος αυτής της μεγάλης σύγκλισης", προσθέτοντας ότι , "άλλωστε έχουμε πια κοινό έργο να υπερασπιστούμε".

Τέλος, ο κ. Σαμαράς αναφέρει ότι "η υπέρβαση και η σύγκλιση προϋποθέτουν τη σύγκρουση με το παλιό. Στην περίπτωση μας, τη σύγκρουση με τον κρατισμό και τον λαϊκισμό. Δηλαδή με τον ΣΥΡΙΖΑ…".

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Απριλίου 2018, 13:16