Α. Τσίπρας: «Ο Πάγκαλος δεν μετράει τα λόγια του»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010, 07:54
Α. Τσίπρας: «Ο Πάγκαλος δεν μετράει τα λόγια του»
Οξεία αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης με φόντο την επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της 5ης Μαρτίου.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Πάγκαλου, ο οποίος ανέφερε ότι ταυτοποιήθηκαν οι δράστες και πρόκειται για άτομα που προέρχονται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης «προβοκάτσιες» και «συκοφαντίες» και ανέφερε ότι σύντομα ο κ. Πάγκαλος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις.

«Είναι γνωστό ότι ο κ. Πάγκαλος δεν μετράει τα λόγια του. Γι' αυτά που είπε χθες, θα κληθεί πολύ σύντομα να δώσει απαντήσεις. Οι προβοκάτσιες, οι συκοφαντίες δεν μπορούν να περάσουν. Το λαϊκό και εργατικό κίνημα θα απαντήσει με ενότητα και ο ΣΥΡΙΖΑ θα απαντήσει με στοιχεία, προκειμένου να σταματήσει αυτή η προβοκατόρικη επίθεση εναντίον μας. Οι εργαζόμενοι σήμερα με την ενότητα και τον αγώνα τους δίνουν απάντηση στα εγκληματικά μέτρα της κυβέρνησης αλλά και στις οργανωμένες κυβερνητικές προβοκάτσιες που θέλουν τη διάσπαση του λαϊκού κινήματος» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στις χθεσινές απεργιακές κινητοποιήσεις, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επέλεξε να βυθίσει τη χώρα σε μια βαθιά κοινωνική κρίση και πρόσθεσε: «Οι εργαζόμενοι, όμως, δεν θέλουν να πηγαίνουν χωρίς βίζα στις ΗΠΑ. Οι εργαζόμενοι θέλουν δουλειά, μισθούς και δυνατότητα να ζήσουν ένα μέλλον με αξιοπρέπεια γι' αυτούς και τα παιδιά τους. Γι' αυτό παλεύουν. Και θα απαντήσουν με ενότητα, με αγώνα, έναν αγώνα που θα έχει βάθος. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και ενότητα. Και αυτό το μήνυμα βγαίνει από τη σημερινή συγκέντρωση».

Διαβάστε επίσης:

Προπηλάκισαν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010, 13:40.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010, 08:27