Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, για την υπόθεση της Ύδρας.

«Ο νόμος Παρασκευόπουλου έδωσε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου να αποφυλακιστούν», υπογραμμίζει ο κ. Αθανασίου σε δήλωση του και προσθέτει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή είχε επισημάνει τους κινδύνους αυτούς και ως εκ τούτου είχε καταψηφίσει το σχετικό νομοσχέδιο, αλλά δυστυχώς η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν την άκουσε.

Φαίνεται, όμως, ότι για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το κόστος της ανθρώπινης ζωής είναι πολύ μικρό μπροστά στην εξαργύρωση προεκλογικών γραμματίων σε συγκεκριμένες ομάδες κουκουλοφόρων, τρομοκρατών και εγκληματιών».

«Δυστυχώς, η ιδεοληψία επικράτησε της λογικής και της σύνεσης. Υπό το πρόσχημα του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού αποφυλακίστηκαν πρόωρα καταδικασθέντες για ειδεχθή κακουργήματα χωρίς έστω την παραμικρή απόδειξη σωφρονισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κοινωνία, δικαίως, αναρωτιέται αν έτσι οραματίζονται στην κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ την ορθή αντεγκληματική Πολιτική αλλά και τη σωφρονιστική λειτουργία των ποινών.

Για τη Νέα Δημοκρατία προέχει η ασφάλεια των πολιτών και όχι η διευκόλυνση των εγκληματιών. Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο», καταλήγει η ανακοίνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης