Αθώα υποστηρίζει πως είναι, μέσω του δικηγόρου της στην Ελλάδα, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η Εύα Καϊλή σχετικά με τις κατηγορίες για εμπλοκή της στο «Qatargate».

«Είμαι αθώα, δεν έχω καμία σχέση με χρηματισμούς του Κατάρ» δηλώνει χαρακτηριστικά η κα Καϊλή, όπως είπε στο Open TV, ο δικηγόρος της και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή είναι η θέση της. Ρητά και κατηγορηματικά. Λεπτομέρειες δεν μπορώ να πω γιατί απαγορεύεται. Σεβόμαστε το απόρρητο. Δεν έχω εικόνα αν βρέθηκαν χρήματα και πόσα βρέθηκαν τελικά. Το μόνο που μπορώ να σας πω, διότι μίλησα με την αδελφή της, δεν υπάρχει κάποια κούνια για το παιδάκι, όπου εκεί ήταν κρυμμένα τα χρήματα. Αυτό ρητά σας το διαψεύδω γιατί μου το είπε η αδελφή της, κα Μανταλένα Καϊλή. Μιλάτε τώρα για χρήματα που βρέθηκαν στη βαλίτσα, εγώ ούτε το επιβεβαιώνω, ούτε το διαψεύδω, υπάρχει το απόρρητο».

«Δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος στον πατέρα της κας Καϊλή και είναι ελεύθερος αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Αλλά όπως αντιλαμβάνεστε, ένας πατέρας όταν βλέπει το παιδί του σε τόσο δύσκολη θέση μένει δίπλα του. Η κα Καϊλή δεν έχει καμία επιχειρηματική δραστηριότητα στη ζωή της. Η μόνη της δραστηριότητα είναι αυτή που ήταν γνωστή, ευρωβουλευτής. Η εταιρεία real estate που ακούστηκε, είναι μια ΙΚΕ, που έχει συσταθεί εδώ και έναν μήνα, με εταιρικό κεφάλαιο 1.000 ευρώ. Δεν έχει λειτουργήσει ακόμα, και όλα αυτά προκύπτουν στο ΓΕΜΗ. Καμία, μα καμία εμπορική δραστηριότητα δεν είχε στη ζωή της η κα Καϊλή. Η Αρχή για το Ξέπλυμα καλώς έκανε, διότι όταν ακούει ότι υπάρχει μια τέτοια κατηγορία στις Βρυξέλλες, είναι υποχρεωμένη και αυτή προληπτικά να πάρει κάποια μέτρα. Έτσι δέσμευσε και αυτή τους λογαριασμούς της ίδιας, του πατέρα και της αδελφής της κας Καϊλή. Αυτοί όμως είναι οι λογαριασμοί που κατατίθενται οι μισθοί», πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης