Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Οι αστυνομικοί, όπως και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες, έχουν το δικαίωμα του συνέρχεσθαι σε όποια πλατεία της Ελλάδας επιθυμούν. Δεν έχουν το δικαίωμα; Μία σοβαρή κυβέρνηση και ένας σοβαρός Υπουργός Δημόσιας Τάξης έχουν την υποχρέωση και τη δύναμη να εξασφαλίσουν και στα Εξάρχεια μια ειρηνική συγκέντρωση Ελλήνων πολιτών. Εάν ήμουν εγώ υπουργός Δημόσιας Τάξης δεν θα άνοιγε ρουθούνι. Όταν θα έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εξουσία θα απελευθερώσουμε τα Εξάρχεια. Δεν θα υπάρχουν άβατα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παραπάνω υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια, με συνέντευξή του, στον «Real FM».

Στο καίριο θέμα που αφορά στη απεργία της ΠΟΕ – ΟΤΑ, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Η απεργία δεν κρίθηκε από τις ψήφους της ΔΑΚΕ. Η απεργία θα συνεχιζόταν είτε η ΔΑΚΕ ψήφιζε “ναι” είτε “όχι”. H συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ τι ψήφισε στην ΠΟΕ – ΟΤΑ; Ψήφισε υπέρ. Γιατί τότε λέμε ότι πίσω από την απεργία κρύβεται ο Μητσοτάκης και δεν λέμε ότι κρύβεται ο Τσίπρας;

Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη. Δεν μπορούν να μονιμοποιηθούν γιατί το απαγορεύει το Σύνταγμα. Όποιος τους υπόσχεται μονιμοποίηση, τους λέει ψέματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για τις απολαβές της ηγεσίας του Υπερταμείου, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, παρατήρησε χαρακτηριστικά: «Εάν επί Αντώνη Σαμαρά διοριζόταν γιος ή κόρη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα, για να «ξεπουλήσει» την Ελλάδα, με μισθό 270.000 ευρώ το χρόνο, την ώρα που η Κυβέρνηση έχει κόψει το ΕΚΑΣ, τι θα γινόταν στην Ελλάδα; Τι θα έλεγαν αν είχαμε κάνει το ίδιο;».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης