Άδωνις Γεωργιάδης: Εάν είμαι αρχηγός της ΝΔ δεν θα συγκυβερνήσω με τον ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015, 10:57
Άδωνις Γεωργιάδης: Εάν είμαι αρχηγός της ΝΔ δεν θα συγκυβερνήσω με τον ΣΥΡΙΖΑ
«Εάν είμαι αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, δεν πρόκειται να συγκυβερνήσω με τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος και κάλεσε τους συνυποψηφίους του να τοποθετηθούν για το θέμα αυτό ώστε οι ψηφοφόροι της ΝΔ να «δώσουν μια καθαρή εντολή».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι είναι πολύ προτιμότερες οι εκλογές «από το να χάσει η χώρα κι άλλο χρόνο».

«Οι εκλογές θα είναι 20 μέρες. Η συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συνεχόμενος χαμένος χρόνος» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Mega.

Εκτίμησε ακόμη ότι «αυτή τη φορά που κατέρρευσαν όλες οι ψευδαισθήσεις και με τη σωστή σύγκρουση με την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς» θα προκύψει «καθαρή λύση», δηλαδή «κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ» όπως εξήγησε.

«Κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προτιμάει να φορτώνει την Ελλάδα με φόρους για να μη μειώσει το κράτος, για να μην κάνει τις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία για να φύγει από την ύφεση στην οποία την ξαναοδήγησε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει κανένα νόημα να υπάρξει», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ό,τι αφορά τον προεκλογικό αγώνα για την προεδρία της ΝΔ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μη διεξαγωγή διαλόγου μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να το είχαμε δει όλη ως γιορτή, όπως το είχα δει εγώ από την αρχή, και κυρίως να είχαμε μιλήσει μεταξύ μας. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη», σημείωσε.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015, 11:17