Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Στα παγιδευμένα με εκρηκτικά δέματα που εστάλησαν στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι -με φερόμενους ως αποστολείς τον ίδιο και τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος κ. Βασίλη Κικίλια – κάνοντας λόγο για «στοχοποίηση της Ν.Δ.», αναφέρθηκε σε συνέντευξή του, στην τηλεόραση του Alpha, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, τόνισε: «Πρόκειται για μια συνολική στοχοποίηση της Νέας Δημοκρατίας. Εγώ είμαι Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και ο κ. Κικίλιας είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Είμαστε και οι δύο πρώην Υπουργοί και νυν βουλευτές της Ν.Δ. Άρα είναι προφανές ότι η “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” μας έχει στοχοποιήσει.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πως έχουν φύγει αυτά τα πακέτα από την Ελλάδα. Εάν πράγματι έχουν σταλεί από τη χώρα μας, σκέφτεστε ότι κάποιοι άνθρωποι ταξίδευαν σε ένα αεροπλάνο όπου στις αποσκευές υπήρχε μία βόμβα; Τι γίνεται επιτέλους με το ελληνικό κράτος;».

Και καταλήγοντας υπογράμμισε: «Τα πράγματα στην Ελλάδα έχουν αρχίσει και σοβαρεύουν. Ελπίζω η κυβέρνηση να μην χάσει τον έλεγχο σε αυτό το κρίσιμο σημείο. Θα είναι καταστροφικό για τη χώρα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης