Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Ο Αλέξης Τσίπρας χάνει πολύτιμο χρόνο όσο δεν κλείνει την αξιολόγηση, γεγονός που κοστίζει ακριβά στην ελληνική οικονομία» δήλωσε ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη στην τηλεόραση του Bloomberg.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προανήγγειλε την υπογραφή της αξιολόγησης στις 5 Δεκεμβρίου 2016, μετά είπε τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο, τώρα μιλά για τον Απρίλιο. Έτσι, όμως, χάνει πολύτιμο χρόνο και ο χρόνος είναι χρήμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός «δεν έχει άλλο δρόμο από το να υπογράψει την αξιολόγηση, την οποία και θα υπογράψει. Για τον λόγο αυτόν η ελληνική οικονομία θα σταθεροποιηθεί και δεν θα βουλιάξει».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει τα «αποτυχημένα» μέτρα του κ. Τσίπρα, ο οποίος «υποσχέθηκε πράγματα που δεν μπορεί να υλοποιήσει. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και δεν είναι έτοιμος να τις εφαρμόσει».

Ο βουλευτής ΝΔ Β’ Αθηνών υπογράμμισε ότι «όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός, η ελληνική οικονομία θα απογειωθεί, όχι μόνο επειδή πιστεύει στις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις, αλλά επειδή θα τις εφαρμόσει κιόλας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη, επισημαίνοντας ότι οι συζητήσεις αυτές ανήκουν οριστικά πλέον στο παρελθόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης