«Είναι μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, με την ακροδεξιά να βρίσκεται ξανά σε άνοδο, τη ΝΔ να πηγαίνει όλο και πιο δεξιά και τον ΣΥΡΙΖΑ να επιβιώνει πατώντας πάνω σε διαλυμένες Κοινοβουλευτικές Ομάδες. Και σε αυτή τη στιγμή το Ποτάμι χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ» δήλωσε η Κατερίνα Μπακογιάννη, νέα εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού κατά την ανάληψη των νέων της καθηκόντων.

Παραδίδοντάς της την ευθύνη για την εκπροσώπηση του Κινήματος, ο Δημήτρης Τσιόδρας ευχαρίστησε τον Σταύρο Θεοδωράκη για τη συνεργασία, καθώς και όλα τα στελέχη και τους εθελοντές του Ποταμιού. «Θέλω να ευχηθώ στην Κατερίνα, την οποία ξέρω από τον χώρο της δημοσιογραφίας και είναι μια πραγματικά άξια συνάδελφος και νομίζω θα αναλάβει με πολύ, πολύ καλό και σοβαρό τρόπο την εκπροσώπηση, καλή επιτυχία και θα είμαι στο πλευρό της για οτιδήποτε χρειαστεί» δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Μπακογιάννη ανέλαβε και τυπικά σήμερα το πρωί τα καθήκοντά της και παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους μαζί με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, τον αντιπρόεδρο του Ποταμιού Γιώργο Μαυρωτά και τον Σπύρο Λυκούδη βουλευτή και εκπρόσωπο των «Μεταρρυθμιστών» στο Ποτάμι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης