«Αγωνιζόμαστε για το συμφέρον της Ελλάδας»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Μαΐου 2013, 17:21
«Αγωνιζόμαστε για το συμφέρον της Ελλάδας»
«Αγωνιζόμαστε νυχθημερόν με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας μας και αυτό θέλουμε και από εσάς για να ανοικοδομήσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα» ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς σε χαιρετισμό του στο συνέδριο «Re-engineering Greece» του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, η ευθύνη, η συνέπεια και η αφοσίωση πρέπει να χαρακτηρίζουν κάθε σοβαρό εγχείρημα, ενώ πρέπει να υπάρχουν ουσιαστικά κίνητρα για την ανάπτυξη της καινοτομίας και υλοποίησης των νέων ιδεών, χωρίς άχρηστη γραφειοκρατία, δισταγμούς και αναστολές.

«Οι πολιτικοί μηχανικοί ξέρετε από υπομονή και επιμονή, γνωρίζετε πολύ καλά από επιτυχίες και απογοητεύσεις, ελπίδες και διαψεύσεις, γιατί είναι αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς σας» είπε ο κ. Σαμαράς και συμπλήρωσε ότι στο σημερινό συνέδριο, όπου ο κλάδος της διαχείρισης των έργων και των μεγάλων κατασκευών θα συνομιλήσει με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, η αξιοπιστία βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε σοβαρής προσπάθειας για την ανάπτυξη της οικονομίας μας και για να αναστρέψουμε την αρνητική εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό με στέρεες βάσεις, βασιζόμενες στη συνέπεια και στην ευθύνη.

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Μαΐου 2013, 17:21