Με επευφημίες υποδέχθηκε η πιτσιρικαρία του Αιγάλεω το γνωστό δημοσιογράφο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και του enallaktikos.gr, Ανδρέα Ρουμελιώτη, ο οποίος έκανε χθες το βράδυ βόλτα στα καφέ και στα μπαράκια στους πεζόδρομους της πόλης. 

Γεγονός ενδεικτικό ότι το ΜέΡΑ25, με το οποίο είναι υποψήφιος στη Β2 Αθήνας ((Δήμοι Περιστερίου, Ιλίου, Αιγάλεω, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας) έχει ρεύμα στην πιτσιρικαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Ρουμελιώτης επισκέφθηκε το Άλσος Περιστερίου, όπου γινόταν μεγάλη εκδήλωση από τον Δήμο. 

Στην είσοδο συνάντησε τον συνυποψήφιο στη Β2 Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ανδρέας Ρουμελιώτης ήταν ήδη δημοφιλής δημοσιογράφος στην ΕΡΤ και στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, όπου έγραφε το καθημερινό χρονογράφημα – ευθυμογράφημα, όταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική και γνωρίζονται 30 χρόνια.

Ο Ανδρέας του… κλάφτηκε ότι δεν έχει λεφτά και επιτελείο για να μοιράσει τα φυλλάδιά του και ο Μιλτιάδης, έχοντας μεγάλη αίσθηση χιούμορ, προσφέρθηκε να τα μοιράσει εκείνος. 

Ο κόσμος γύρω γελούσε με το θέαμα, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν και ο Μιλτιάδης χαμογελαστός μοίραζε τα φυλλάδια με τον Ανδρέα να προπονείται στο μποξ για να μπορέσει να χτυπήσει τη γροθιά στο ντόπιο και ξένο κατεστημένο.

Για να ξεπληρώσει την υποχρέωση ο Ανδρέας, έδωσε ψεύτικη, πολιτικάντικη υπόσχεση στον Μιλτιάδη, ότι όταν πάει ο Μητσοτάκης στον Σόιμπλε για να μειώσει από 3,5% σε 2% το πρωτογενές πλεόνασμα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί δημοσιονομικός χώρος για να μπορέσει να μειώσει τη φορολογία, θα προσπαθήσει να «ψήσει» τον Βαρουφάκη να πάνε τα τρία τους (ο Κυριάκος, ο Γιάνης και ο Ανδρέας) για να τον πιέσουνε…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης