Έντονος προβληματισμός επικρατεί στη λεωφόρο Συγγρού για την αποδοτικότητα των τομεαρχών του κόμματος της ΝΔ, αναφέρει η εφημερίδα Real News.

Με το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών να παραμένει, η αξιολόγηση των στελεχών, κυρίως εκείνων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, γίνεται όλο και πιο έντονη, γράφει σε σημερινό άρθρο της «Real News».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έλλειψη συνεννόησης, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις να μην υπάρχει κοινή γραμμή, απουσία απέναντι στις κυβερνητικές αποφάσεις και αδράνεια από ορισμένους, που ρίχνουν το βάρος τους στην εκλογική τους περιφέρεια, βρίσκονται πλέον στην ημερήσια διάταξη του «πρωινού καφέ».

Ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, μαζί με τους Χρύσανθο Λαζαρίδη, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, Ανδρέα Λυκουρέντζο, Γιάννης Μιχελάκη, Γιώργο Μουρούτη, Κώστα Τασούλα και Μάξιμο Χαρακόπουλο αξιολογούν σχεδόν καθημερινά το έργο των τομεαρχών και των αναπληρωτών τους, συνεχίζει η εφημερίδα.

Νέα πρόσωπα, άφθαρτα, αλλά και βουλευτές που είχαν χρησιμοποιηθεί ακόμη και στις κυβερνήσεις Καραμανλή είναι εκείνα που μέχρι στιγμής κερδίζουν τις εντυπώσεις, αναφέρουν ηγετικά στελέχη του κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης