Με σύνθημα ένας για όλους και όλοι για έναν, η Αλέκα Παπαρήγα κάλεσε από τη Λαμία τους πολίτες σε αγώνα διαρκείας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης Παπαδήμου και των μεγάλων κομμάτων.

«Σήμερα τα γιατί, και τα δεν αντέχω θα ήταν πολύ λιγότερα αν το ΚΚΕ ήταν πιο δυνατό», επεσήμανε και πρόσθεσε: «Η επόμενη πενταετία θα είναι πολύ δύσκολη για την εργατική τάξη, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για άλλες χώρες. Η ανεξέλεγκτη χρεοκοπία δεν έχει αποφευχθεί. […] Το ΚΚΕ είναι η δύναμη που μπορεί να ανατρέψει τα χειρότερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας όπου μίλησε, εξαπέλυσε επίθεση στα υπόλοιπα κόμματα λέγοντας πως όλοι λένε πως μετά τις εκλογές θα κάνουν διαπραγματεύσεις με την τρόικα, «εμείς λέμε θα ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. 25 ημέρες πριν τις εκλογές αναρωτήθηκε, φτιάχνουν πρόγραμμα; Πρόγραμμα κάνεις όλο το χρόνο με το έργο που παρουσιάζεις. Μιλάνε για πρόγραμμα για επικοινωνιακούς λόγους».

«Η κυβέρνηση που λέει ότι θα διαπραγματευτεί θα οδηγήσει την χώρα σε περιπέτειες», τόνισε υπογραμμίζοντας πως «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ανταγωνιστές για το ποιος θα βγει πρώτος. Μετά δεν θα έχουν πρόβλημα να συνεργαστούν. Ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει τον κόσμο. Ο Καμμένος είναι καινούργιος; Η Κατσέλη είναι καινούρια; Ούτε εμείς είμαστε καινούριοι, αλλά μας ξέρετε».

Αναφερόμενοι στους ψηφοφόρους, είπε πως πρέπει να σταθμίσουν ποια θα είναι η εκλογική δύναμη του ΚΚΕ μετά τις εκλογές. «Μόνο αυτή η δύναμη μπορεί να ασκήσει πίεση στο νέο πολιτικό τοπίο», κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Πηγή: lamiastar.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης