Το στίγμα της στάσης που θα τηρήσει στην αποψινή συνάντησή του με τους Αντ. Σαμαρά και Φ. Κουβέλη, δίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ανακοίνωσή του, με την οποία απαντά στα περί υπονόμευσης του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα από την Ιπποκράτους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει συγκεκριμένα ότι η αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης, αρχής γενομένης από την παράταση της περιόδου δημοσιονομικής προσαρμογής, είναι «κεντρική προεκλογική και μετεκλογική θέση του κινήματος» και «το ρητό θεμέλιο της συμφωνίας προεκλογικής σύγκλισης των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση». «Αυτή πρέπει να είναι η γραμμή της χώρας», υπογραμμίζει ο κ. Βενιζέλος, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη να συγκροτηθεί και να λειτουργήσει το ταχύτερο η Εθνική Ομάδα Διαπραγμάτευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν κάποιοι θεωρούν ότι αυτή η θέση «υπονομεύει» τον υπουργό Οικονομικών και την Κυβέρνηση συνολικά, φοβούμαι ότι δεν αντιλαμβάνονται την ελληνική πολιτική, οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα, ούτε το πώς διαμορφώνονται την περίοδο αυτή οι ευρωπαϊκοί συσχετισμοί», προσθέτει.
Χαρακτηρίζει τέλος «κραυγαλέα άδικο» το να απευθύνει κάποιος μαθήματα υπευθυνότητας στο ΠΑΣΟΚ και στον ίδιο προσωπικά.

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης