Μέτωπο με τον γνωστό ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο άνοιξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο καλλιτέχνης έχει στείλει 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό.

Ο κ. Γεωργιάδης την Τρίτη σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter αναφέρει ότι: «Καταθέτω ερώτηση για να διαπιστώσω την βασιμότητα των δημοσιευμάτων που φέρουν τον κ.Λαζόπουλο να έχει βγάλει 3.000.000 ευρώ στο εξωτερικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια μέρα μιλώντας σε Μέσα Ενημέρωσης υποστήριξε επικαλούμενος δημοσιεύματα τριών διαφορετικών blogs, αλλά και σοβαρών site ότι ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος έβγαλε στο εξωτερικό τα χρήματα.

Μιλώντας στο zougla.gr ανέφερε ότι η ερώτηση κατατέθηκε ήδη στη Βουλή και καλεί τον ηθοποιό να απαντήσει. Όπως υποστήριξε αν τα δημοσιεύματα και η πληροφορία αυτή δεν ισχύουν, δηλαδή δεν έχει βγάλει τα χρήματα στο εξωτερικό, τότε είναι διατεθειμένος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων δήλωσε: «Διάβασα ότι ο γνωστός καλλιτέχνης είναι μέσα στα ελεγχόμενα πρόσωπα για την αποστολή μεγάλου ποσού στο εξωτερικό. Επειδή τέτοιου είδους φήμες δεν είναι καλό να σέρνονται στην εποχή που ζούμε κι επειδή ο κ. Λαζόπουλος είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί την κοινή γνώμη , θέλω να διαπιστώσω αν όλα αυτά είναι αληθή» και συνεχίζει:

«Η ερώτηση ήδη κατατέθηκε στη βουλή αλλά δεν φτάνει αυτό. Εγώ απαιτώ από το Υπουργείο Οικονομικών, εφόσον ο κ. Λαζόπουλος έχει αποκτήσει τόσο μεγάλη φήμη να απαντήσει στο Υπουργείο ακόμα και σήμερα εάν αυτές οι φήμες αληθεύουν ή όχι. Αν είναι ψευδής η είδηση θα ζητήσουμε συγγνώμη. Αν όμως αληθεύει σημαίνει ότι ο κ. Λαζόπουλος έχει ιδιοτελή κίνητρα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει διαψευθεί κάτι».

Ακούστε τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης:

Το zougla.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Κώστα Λαζόπουλο (αδελφό του Λάκη) αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό. 

Διαβάστε επίσης:Ο Άδωνις, ο Λάκης και τα 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης