Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων είναι, και πάλι, μάχιμη και αναπτύσσει σημαντικές πρωτοβουλίες στην εκπλήρωση του κρίσιμου ρόλου της στην ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας», ανέφερε η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, για το 9ο Συνέδριο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με θέμα «Ηλεκτρονικές επικοινωνίες και ταχυδρομικές υπηρεσίες στην ενιαία ψηφιακή αγορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και υπογράμμισε: «Ήρθε η ώρα που η Ελλάδα πρέπει – και μπορεί – να κάνει ένα μεγάλο ψηφιακό άλμα. Η μετάβαση στα δίκτυα νέας γενιάς θα γίνει με διακυβέρνηση νέας γενιάς, η οποία θα στηρίζεται σε τρείς πυλώνες:

1. Την πλήρη εναρμόνιση με την Ευρωπαϊκή Στρατηγική για την Ενιαία Ψηφιακή Αγορά,

2. έναν διακριτό και συγκεκριμένο ρόλο του Κράτους,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. τη στήριξη της συνεργασίας του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, χωρίς ιδεολογικές εμμονές και αγκυλώσεις»

»Η θεσμική θωράκιση των Ανεξαρτήτων Αρχών έχει μεγάλη σημασία και η Νέα Δημοκρατία προετοιμάζει πρωτοβουλίες για την εξασφάλιση της απαιτούμενης διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειάς τους», είπε η Βουλευτής Β’ Αθηνών.

Παράλληλα, εξαπολύοντας βέλη κατά του αρμόδιου Υπουργού, είπε χαρακτηριστικά: «Η απουσία του κ. Παππά από το Συνέδριο, αποκαλύπτει ότι η Ψηφιακή Πολιτική είναι χαμηλά στις προτεραιότητες του αρμοδίου Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης