Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Προ των πυλών το 4ο Μνημόνιο

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017, 09:35
Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Προ των πυλών το 4ο Μνημόνιο
Το κόστος της παραμονής της κυβέρνησης στην εξουσία είναι μεγαλύτερο από το κόστος των εκλογών, αναφέρει η βουλευτής της Ν.Δ., Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, τονίζοντας ότι Θα «θα ήταν ανεύθυνο η Ν.Δ. να μην ζητάει εκλογές το συντομότερο».

«Το ζήτημα δεν είναι τι συμφέρει τη Ν.Δ. αλλά τι συμφέρει τη χώρα. Και όσο παραμένει στο τιμόνι της χώρας το πιο ανίκανο κυβερνητικό σχήμα της μεταπολίτευσης, τόσο η κατάσταση σε όλα τα μέτωπα θα επιδεινώνεται» σημειώνει η κ. Ασημακοπούλου.

Υποστηρίζει επίσης ότι «το 4ο μνημόνιο είναι προ των πυλών και έρχεται πάλι από υπαιτιότητα της κυβέρνησης». Όπως αναφέρει, «η κυβέρνηση έχει ήδη αποδεχτεί τον μόνιμο κόφτη και τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και μένουν οι λεπτομέρειες, οι οποίες θα φανούν εν ευθέτω χρόνο. Όσο και αν προσπαθήσουν να τις κρύψουν, δυστυχώς οι Έλληνες θα τις νιώσουν στις τσέπες τους».

Ερωτηθείσα για το αν η συνεργασία του Γ. Παπανδρέου με το ΠΑΣΟΚ δυσκολεύει τυχόν μετεκλογική συνεργασία με τη Ν.Δ., η κ. Ασημακοπούλου απαντά ότι «η Ν.Δ. θα επιδιώξει αυτοδυναμία», λέγοντας ωστόσο ότι «η οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία δεν εξαρτάται από την ανθρωπογεωγραφία του άλλου κόμματος αλλά από το αν υπάρχει σύγκλιση».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017, 09:40