Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, εξαπέλυσε βαρύτατες καταγγελίες κατά στελεχών της ΝΔ ότι έστησαν αντιπαράθεση για το ονοματολογικό, ώστε να γλιτώσουν από ενδεχόμενες διώξεις αναφορικά με την εμπλοκή τους σε υποθέσεις διαφθοράς, όπως το σκάνδαλο Novartis.

Κατήγγειλε επίσης επιχειρηματίες, φωτογραφίζοντας προφανώς τον Bαγγέλη Μαρινάκη και το NOOR1, κάνοντας λόγο για «συμμορίες ναρκεμπόρων και λαθρεμπόρων που χρηματοδοτούν κόμματα με μαύρα λεφτά από τουρκική ηρωίνη, πληρώνοντας αποστασίες και εξαγορές βουλευτών, στο πλαίσιο μιας πρωτόγνωρης πολιτικοοικονομικής κοινοπραξίας για να ρίξουν την κυβέρνηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι η «ακροδεξιά συνιστώσα» της ΝΔ έστησε μέτωπο Novartis-Macedonia, λόγω της εμπλοκής της στο σκάνδαλο του χώρου της Υγείας. Μάλιστα μίλησε για «όψιμους ψευτομακεδονομάχους» που είχαν παραδώσει τον όρο Μακεδονία πολλά χρόνια πριν και τώρα στήνουν «μαύρο μέτωπο» με τη διαπλοκή και την «τρόικα εσωτερικού», ενώ επανέλαβε το αίτημα του για ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών με ενισχυμένη πλειοψηφία τουλάχιστον 180 βουλευτών.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του υπουργού Άμυνας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης