Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη στρατηγική της ΝΔ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017, 18:20
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη στρατηγική της ΝΔ
Τα πυρά του κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μέσω ανακοίνωσης την οποία εξέδωσε και αναφέρεται στη στρατηγική της. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:


«Από τη στιγμή που το ρεσιτάλ καταστροφολογίας και κινδυνολογίας της Ν.Δ. σχετικά με την οικονομία διαψεύστηκε πανηγυρικά, η αξιωματική αντιπολίτευση, και ο κ. Μητσοτάκης, προσωπικά, επανέρχονται στην προσφιλή τους ακροδεξιά ατζέντα. Προσπαθούν ξανά να πλασαριστούν ως οι διαπρύσιοι κήρυκες του δόγματος «νόμος και τάξη», απέναντι στην δήθεν αναρχία και την ανομία του ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια, η παράσταση αυτή είναι χιλιοπαιγμένη από το 2012 και το μόνο που σήμερα αλλάζει είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης αντικατέστησε τον κ. Σαμαρά στο ρόλο του πρωταγωνιστή και ότι ο κ. Γεωργιάδης αναβαθμίστηκε.

Από κοντά στα τρομολαγνικά σενάρια και ο κ. Γρηγοράκος της ΔΗΣΥ, ο οποίος σε σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη εγκάλεσε τη δικαιοσύνη για την απόκρυψη του πλήρους ονόματος της Ηριάννας, αφήνοντας υπόνοιες για τους «συνειρμούς» που θα μπορούσε να προκαλέσει η δημοσίευσή του.

Το θράσος τους δεν έχει όρια.

Φτάνουν δε στο σημείο να εγκαλούν την κυβέρνηση για δήθεν παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, αυτοί που προσπαθούσαν συστηματικά να παρέμβουν, αλλά και να εκφοβίσουν δικαστές. Ακολουθούν χαρακτηριστικές δηλώσεις τους από το πρόσφατο παρελθόν:

«Δεν έχω την ίδια εμπιστοσύνη σε κάποιους λειτουργούς της Θέμιδος» (Κ. Μητσοτάκης)

«Εξαιτίας παραλείψεων μιας μειοψηφίας δικαστικών λειτουργών, σήμερα διαφεύγουν των συνεπειών του νόμου όχι μόνο τρομοκράτες, αλλά και κατηγορούμενοι για πάσης φύσεως εγκληματικές πράξεις» (Ν. Δένδιας, non paper υποδείξεων προς τους δικαστές)

«Ορισμένοι δικαστικοί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους» (Σίμος Κεδίκογλου)».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017, 18:20