Ανάσταση της «πολιτικής λογικής» ευχήθηκε η Μπακογιάννη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Απριλίου 2011, 13:38
Ανάσταση της «πολιτικής λογικής» ευχήθηκε η Μπακογιάννη
Την ευχή, να υπάρξει ανάσταση της πολιτικής λογικής, έκανε σήμερα από τα Χανιά η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, που υποστήριξε πως η κυβέρνηση αγοράζει πολιτικό χρόνο με το λαό να πληρώνει το τίμημα.

Όπως δήλωσε η κα Μπακογιάννη, «μετά το Πάσχα η κυβέρνηση πρέπει υποχρεωτικά να φέρει το σχέδιο το τριετές για την αναδιάρθρωση της ελληνικής οικονομίας και ταυτόχρονα να έλθει και στη βουλή το σύμφωνο για το ευρώ. Εκεί θα κριθεί μια κυβέρνηση η οποία μέχρι σήμερα αγοράζει πολιτικό χρόνο, με πάρα πολύ μεγάλο τίμημα για το λαό».

Η κ. Μπακογιάννη, επισκέφθηκε την δημοτική αγορά της πόλης. «Για μας τους Χανιώτες, υπάρχει μια παράδοση να βρισκόμαστε το Μεγάλο Σάββατο εδώ στην καρδιά της δημοτικής αγοράς των Χανίων εκεί, που χτυπά η καρδιά και της οικονομίας και της αγοράς αλλά και της ταυτότητας και του πολιτισμού των Χανίων».

«Είμαι ιδιαιτέρως ευτυχής θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ανάσταση, να κρατήσομε γερά να έχομε δύναμη και κουράγιο, και να έλθει η ανάσταση και στη λογική και στη ψυχή μας, ιδιαίτερα σε εμάς τους πολιτικούς που το χρειαζόμαστε πάρα πολύ».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Απριλίου 2011, 13:39