Για σενάριο τύπου Κύπρου με περιορισμούς στις κινήσεις κεφαλαίων αν δεν επιτευχθεί συμφωνία έως την Παρασκευή, προειδοποίησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

«Θέλει ή δεν θέλει συμφωνία ο Πρωθυπουργός;» διερωτήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος και πρόσθεσε ότι «είμαστε στις τελευταίες μέρες, δεν θέλω να κάνω εκτίμηση για αυτά που θέλει. Νομίζω πολλές φορές δεν ξέρουν και οι ίδιοι και παλεύουμε εμείς να καταλάβουμε τι θα κάνουν, ενώ αυτοί δεν ξέρουν. Εμείς είμαστε μικρό, κοινοβουλευτικό κόμμα, αλλά είμαστε ένα κόμμα που δεν έχει καθόλου τα χαρακτηριστικά αυτά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε στον ρ/σ ΒΗΜΑ FM ότι «επειδή ό,τι ήταν να πάθουμε, το πάθαμε, από εδώ και πέρα άνοδο μπορούμε να έχουμε και οι διαδικασίες μας ολοκληρώνονται στις 5-6-7 Ιουνίου με το Συνέδριο και στις 14 με εκλογή αρχηγού από τη βάση».

Το ΠΑΣΟΚ δεν λειτουργεί όπως λειτουργούσε το 2000 ή το 1996 ή το 1990, είναι σε άλλη φάση. Είναι μια ισορροπία αδύναμων συντελεστών και παραγόντων ενός κόμματος, γιατί το κόμμα είναι στο 5%, με τη συναίσθηση ότι εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το μεγαλώσουμε, πρόσθεσε τέλος ο κ. Λοβέρδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης