Βρισκόμαστε σε μία σύνθετη και προβληματική πολιτική και οικονομική συγκυρία όπου οι γνωστές σταθερές και οι πάγιες βεβαιότητες δεν υφίστανται πλέον.

Η ενεργειακή κρίση και η επερχόμενη ενεργειακή φτώχεια, ο πρωτόγνωρος πληθωρισμός, ο μεγαλύτερος των τελευταίων δεκαετιών στην Ευρώπη και τον Κόσμο, οι αυξήσεις των τιμών στα καύσιμα, τα δημητριακά, τα λιπάσματα και κυρίως στο ηλεκτρικό ρεύμα, όλα αυτά θέτουν τις κοινωνίες και τον πολίτη ενώπιων διλημμάτων αλλά και ανασφαλειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκάνδαλο των υποκλοπών ήρθε για να δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το πολιτικό κλίμα. Σε αυτήν λοιπόν την συγκυρία η «Ζούγκλα» προβαίνει σε μία ακόμη μεγάλη δημοσκοπική έρευνα προκειμένου να καταγραφούν οι τάσεις που επικρατούν στην κοινωνία.

Οι πολίτες καλούνται να απαντήσουν στα κρίσιμα ερωτήματα που απασχολούν τελευταία την κοινή γνώμη αλλά και να εκφράσουν την πολιτική τους προτίμηση ως προς το πολιτικό κόμμα που θα επέλεγαν να ψηφίσουν αν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή.

Τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης θα αναλυθούν από την επιστημονική ομάδα της «Ζούγκλας» και θα δημοσιοποιηθούν μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα. Καλή ψήφο λοιπόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ για να ψηφίσετε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης