ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.: Καταγγέλλει τον αποκλεισμό της από τη διακομματική επιτροπή για τις εκλογές

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, 19:40
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.: Καταγγέλλει τον αποκλεισμό της από τη διακομματική επιτροπή για τις εκλογές
Με ανακοίνωσή της, η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) καταγγέλλει τον αποκλεισμό της από τη διακομματική επιτροπή για τις εκλογές.

Παρατίθεται η ανακοίνωση:

Δεν έχει τελειωμό η αντιδημοκρατική κατρακύλα των κομμάτων του μνημονίου. Είναι τέτοιος ο φόβος τους για την εκλογική καταδίκη της πολιτικής τους, που αρνούνται ακόμα και τα τυπικά, και ήδη πετσοκομμένα, δικαιώματα των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις προσεχείς εκλογές.

Σήμερα, Τετάρτη 18 Απρίλη, έγινε διακομματική επιτροπή στο υπουργείο εσωτερικών, για την υποχρεωτική προβολή των κομμάτων κατά την προεκλογική εκστρατεία. Το γεγονός κρατήθηκε κρυφό από την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., παρά την γνωστοποιημένη εδώ και μέρες υποψηφιότητα της με συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα, και παρά τη συμμετοχή της σε συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Αντιπροσωπεία της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. παραβρέθηκε στο χώρο, διαμαρτυρόμενη για τον αποκλεισμό της και απαιτώντας τη συμμετοχή της στη διαδικασία. Κάτι τέτοιο δεν έγινε κατορθωτό, καθώς μετά από κυβερνητική εντολή, και με τη συναίνεση των κοινοβουλευτικών κομμάτων με εξαίρεση το ΚΚΕ, αποφασίστηκε ότι μόνο τα κόμματα που αντιπροσωπεύονται στο ελληνικό κοινοβούλιο μπορούν να συμμετάσχουν στη διακομματική επιτροπή.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. καταγγέλλει τη διαρκή προσπάθεια αποκλεισμού και φίμωσής της, που υλοποιείται από τα κυρίαρχα ΜΜΕ κάτω από τις οδηγίες του μαύρου κυβερνητικού μετώπου. Είναι προφανές ότι στο κλίμα έντονης κοινωνικής διαμαρτυρίας που έχει διαμορφωθεί, φοβούνται να ακουστεί η φωνή αντίστασης και αγώνα που εκφράζει η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.. Όμως ο αγωνιζόμενος κόσμος, τα μέλη και οι φίλοι της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. θα σπάσουν το κλίμα σιωπής και τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις τους.

Ισχυρή ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στους αγώνες και τις εκλογές.


Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, 19:45