«Αντιφατικές οι ανακοινώσεις για την εφεδρεία»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011, 02:35
«Αντιφατικές οι ανακοινώσεις για την εφεδρεία»
Έντονη κριτική στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την εργασιακή εφεδρεία στο δημόσιο άσκησε χθες ο Γιάννης Μιχελάκης. Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε τις ανακοινώσεις ως «σκόπιμα ασαφείς», τονίζοντας παράλληλα ότι ακόμα και αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα ώρες το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να απαξιώνει κάθε πρόταση της Αντιπολίτευσης.

«Είναι πρωτοφανές η κυβέρνηση να θεωρεί ότι η απόλυση είναι κοινωνικά πιο δίκαιη από τη μη απόλυση. Οι ανακοινώσεις της, πάντως, παραμένουν σκόπιμα ασαφείς και χρήζουν άμεσης διευκρίνησης. Είναι, ταυτόχρονα, αντιφατικές αφού στην αρχή αναφέρουν ότι η κυβέρνηση δήλωσε έτοιμη να αποδεχτεί την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, για την εργασιακή εφεδρεία, αναγνωρίζοντας έτσι τα πλεονεκτήματά της, ενώ στο τέλος απαριθμούνται αιτιάσεις εναντίον της πρότασής μας», υπογράμμισε.

«Ακόμα και αυτήν την ώρα, το αμετανόητο ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να απαξιώσει κάθε πρότασή μας. Σε κάθε περίπτωση, η πρότασή μας είναι κοινωνικά δικαιότερη και έχει μεγαλύτερο δημοσιονομικό όφελος», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011, 02:35