Αντιπαράθεση Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτεί η κατάθεση του πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών του ΥΠΕΘΑ, Αντ. Κάντα.

Αφορμή στάθηκε ανακοίνωση του υπεύθυνου Τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή, Θ. Δρίτσα, με την οποία καλούσε την κυβέρνηση (Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ) να απαντήσει στις αναφορές του κ. Κάντα για μίζες σε πολιτικά στελέχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σιγή ασυρμάτου από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Ίσως κάποιοι να επιβεβαιώνουν ότι η σιωπή είναι χρυσός», ανέφερε ο κ. Δρίτσας στη δήλωσή του.

Η απάντηση ήρθε από τη Ν.Δ.: «Και η υποκρισία έχει τα όριά της. Ας ρωτήσει ο κ. Δρίτσας το γραφείο του κ. Τσίπρα να τον ενημερώσουν σε ποιες νευραλγικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πλέον όλοι οι στενοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου. Επίσης, ας ρωτήσει το ίδιο γραφείο για να μάθει ποιοι παρουσίαζαν το βιβλίο του κ. Κάντα, εξυμνώντας το έργο του», ανέφερε η ανακοίνωση, στην οποία (αντ)απάντησε ο κ. Δρίτσας: «Προφανώς η κυβέρνηση το μόνο που έχει να πει για τις ομολογίες Κάντα είναι ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. […] Θα μας πουν τουλάχιστον αν τα πρόσωπα και οι εταιρείες που έδωσε ο κ. Κάντας εξακολουθούν να συναλλάσσονται με το ελληνικό Δημόσιο», καταλήγει η ανακοίνωση-ανταπάντηση Δρίτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης