«Ο Μητσοτάκης είναι έκθετος για τις περίεργες σχέσεις του δήθεν δημοσιογράφου που αποκαλύπτει ο πρώην Υπουργός του και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Η σιωπή του είναι ενοχή. Είναι ομολογία ενοχής του συστήματος εξουσίας που έχει στήσει», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook o Eυάγγελος Αντώναρος. 

«Αν όσα βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα έπρεπε να είχε δράσει – διαφορετικά συνδέει το όνομα μιας ιστορικής παράταξης με ύποπτες διαδρομές και σκοτεινά πρόσωπα», συνεχίζει και προσθέτει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε άλλη περίπτωση θα είχε διαγράψει χωρίς χρονοτριβή κυβερνητικό στέλεχος που θα είχε διατυπώσει τέτοιους ισχυρισμούς. Τώρα απλά τους καταπίνει. Και γίνεται συνένοχος. Γιατί ξέρει ότι η κατάσταση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας βράζει. Γιατί ξέρει ότι δεν τον “παίρνει” να το παίξει σκληρός γιατί η νεολαία τον εγκαταλείπει μαζικά. Στα δύσκολα κρίνονται οι πρωθυπουργοί. Και στα δύσκολα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτυγχάνει κατά συρροή και καθημερινά.

Το μόνο που του έμεινε να κάνει ακινδύνως είναι να χαϊδεύει αδέσποτα σκυλάκια και να αναγγέλλει φαραωνικά σχέδια επι χάρτου για τη δήθεν ανέγερση συγκροτήματος οκτώ υπουργείων….»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης