Ως κίνηση που είναι «έξω από κάθε δημοκρατική διαδικασία» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, την αδιαλλαξία των γιατρών που έχουν καταλάβει το Υπουργείο Υγείας, πιέζοντας τον υπουργό, Ανδρέα Λοβέρδο, να φύγει από τη Βουλή και να συζητήσει μαζί τους στο υπουργείο.

«Κάτι τέτοιο απαξιώνει τις δημοκρατικές διαδικασίες της διαβούλευσης» επεσήμανε και πρόσθεσε ότι το σχέδιο νόμου δεν πρόκειται να αποσυρθεί «και μάλιστα όταν ο κ. Λοβέρδος έχει εξηγήσει ότι δεν θίγονται τα εργασιακά δικαιώματα των γιατρών» και πως αντίθετα, δίνει λύσεις, με μόνο γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση βλέπει πολιτική υποκίνηση πίσω από την κατάληψη, ο κ. Πεταλωτής δεν θέλησε να απαντήσει, εξηγώντας ότι «βρισκόμαστε σε ένα λεπτό στάδιο».

Για «διχασμό προσωπικότητας που χρήζει ψυχιάτρου» εγκάλεσε τον Αλ. Τσίπρα ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ., Αστέριος Ροντούλης. «Ξυπνάω το πρωί και είμαι υπέρ του Συντάγματος. Το βράδυ όμως, ω του θαύματος, είμαι κατά, γιατί έτσι με συμφέρει πολιτικά» παρατήρησε ο εκπρόσωπος του ΛΑ.ΟΣ., αφήνοντας αιχμές για την πολιτική στάση του κ. Τσίπρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης